Terugbetalingsbeleid:

GEEFT TERUG

Recht op retour:

De koper heeft het recht het product binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product te retourneren. Zonder daarbij zijn/haar reden op te geven. Op de door verkoper aangegeven wijze, mits het product niet is gedragen (kleding passen is toegestaan), onbeschadigd is en (voor zover mogelijk) zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevindt. Het is de koper niet toegestaan het product te ruilen voor een ander product. Als de koper een ander product wil kopen, zal hij/zij een nieuwe bestelling op de website moeten plaatsen. Retourkosten zijn voor eigen rekening van de koper.

In het in het vorige lid bedoelde geval zal de verkoper het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat Vanoir het geretourneerde product heeft ontvangen, terugbetalen. Indien niet alle producten die deel uitmaken van de overeenkomst worden geretourneerd, is de verkoper gerechtigd de oorspronkelijke verzendkosten in mindering te brengen op het terug te betalen aankoopbedrag omdat hetzelfde bedrag aan verzendkosten verschuldigd zal zijn voor de producten die niet zijn geretourneerd. .

De koper is verplicht het product bij aflevering te inspecteren en bij zichtbare gebreken of andere klachten omtrent de uitvoering van de overeenkomst de verkoper binnen 14 dagen na aflevering op de hoogte te stellen. Dergelijke klachten moeten schriftelijk worden ingediend bij: info@vanoir.nl en dient volledig en duidelijk gemotiveerd te zijn.

De verkoper zal op eventuele klachten die hij ontvangt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst reageren. Indien de klacht een voorzienbaar langere verwerkingstermijn zal vergen, zal verkoper de koper binnen een termijn van 14 dagen op de hoogte stellen met vermelding van de termijn waarbinnen de koper een antwoord kan verwachten.

De koper erkent dat: geringe afwijkingen en afwijkingen die ten aanzien van kwaliteit, maat, kleur, afwerking etc. van producten in het algemeen acceptabel worden geacht, niet te vermijden of moeilijk te vermijden zijn en geen gegronde reden voor het indienen van een klacht vormen. Dergelijke klachten, en klachten over het verwijderen van bepaalde producten van de website zijn niet gegrond. De verkoper is niet aansprakelijk voor enige schade die de koper lijdt als gevolg van dergelijke afwijkingen of het verwijderen van dergelijke producten van de website.

De koper zal alle medewerking verlenen in het geval dat de verkoper een product terugroept. De koper zal de verkoper onmiddellijk op de hoogte stellen in het geval dat de koper vermoedt dat een product een veiligheidsfout heeft en kan worden teruggeroepen.

Onze polis duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

* Cadeaubonnen

* Downloadbaar softwareproduct

 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop alstublieft niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing)

* Een leren product met duidelijke gebruikssporen

* Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

 

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je geld nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@vanoir.nl.Sale artikelen (indien van toepassing)

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd, uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden gerestitueerd.Ruilen (indien van toepassing)

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn en als er plaats is voor omruiling. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@vanoir.nl en we laten je weten hoe je dit kunt regelen.


Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u opgestuurd.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en hij zal te weten komen over je retourzending.Verzenden

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren.

Retourzendingen kunnen alleen worden verzonden na contact met info@vanoir.nl. Indien gebruik wordt gemaakt van transport van derden zijn de kosten voor rekening van koper.