INTRO

HET VANOIR-PRINCIPE

Bij VANOIR is elke tas anders, want elke vrouw is uniek. Je VANOIR-tas drukt iets moois uit: jouw individuele stijl.  

Alle tassen zijn gemaakt van leer en hebben een koele, zachte denim voering aan de binnenkant. Dus of het nu voor een gelegenheid, voor op reis of voor elke dag is, jouw VANOIR is ontworpen om het leven net dat beetje makkelijker te maken. Het zit er allemaal in details.

Je VANOIR maakt je look af, voegt gratie toe aan elke outfit en ontketent je individualiteit. Ik hoop dat je het zult koesteren. Het zal terug van je houden.

DE ARTIEST

ESTHER VAN OIRSCHOT

Mijn naam is Esther van Oirschot. Ik ben het creatieve brein achter de schermen. 

VANOIR staat voor mijn persoonlijkheid: uniek, gepassioneerd en creatief. Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van mode. Als ontwerper heb ik voor veel merken gewerkt en heb ik het geluk gehad de wereld rond te hebben gereisd. Het was voor veel mensen duidelijk dat mijn volgende stap het creëren van een merk zou zijn. Het geeft me zoveel plezier (ja, en trots!) om klanten te zien genieten van de tassen die zijn gemaakt van het zachtste leer, gevormd tot de meest ergonomische ontwerpen, met praktische functies. Positieve reacties ontvangen van vrienden en klanten drijft me constant om elk detail van de tas te verbeteren.

Mijn ziel is gewikkeld in een stuk leer en gevormd tot een tas. Ik ben dankbaar voor elke VANOIR-tas die ik aflever en voor het plezier dat het de nieuwe eigenaar brengt.

DUURZAAMHEID

SAMEN ZIJN WE EEN

Toen ik op zoek was naar een fabriek in India, wilde ik er zeker van zijn dat de tassen mooi zouden worden gemaakt op een manier die aan mijn en uw verwachtingen zou voldoen. Naveen, een goede vriend van mij en een fabrikant in India, hielp bij het vinden van een kleine leerfabriek in de regio Dehli, een familiebedrijf dat fabrieken produceert voor topmerken over de hele wereld. 

Wat indruk op me maakte, is dat de mensen in de fabriek mijn waarden delen over productkwaliteit, welzijn van werknemers en duurzame productie. Het voelt alsof je deel uitmaakt van een grote familie die allemaal samenwerkt om deze prachtige leren tassen te maken. Elke tas is handgemaakt en kwaliteit gegarandeerd op alle details.

Ik hoop dat u mijn waardering voor het vakmanschap van mijn nieuwe gezin wilt delen.

Aanbevolen artikel

Rotterdam, Photoshoot

Rotterdam, fotoshoot

Fotoshoot, vrijdag 28-08-2020 Rotterdam, Het Slaak Hotel Op weg naar Rotterdam.Vroeg opstaan om de modellen en de styliste op te halen.Koffie en m...

Read more
Naarden, The Netherlands

Naarden, Nederland

Fotoshoot, 3 feb. 2020 We begonnen de dag vroeg in het Vesting Hotel Naarden onder het genot van een lekker kopje koffie. Geweldige locatie, vrien...

Read more
Meatpack, Antwerp, Belgium

Meatpack, Antwerpen, België

Zondag... 4.11.2018   VANOIR in MEATPACK in Antwerpen. Het gebied was echt gaaf. Koud koel.Overal containers, industriële look, graffiti op de mure...

Read more

de perfecte cadeaus