VANOIR x Dutch on Wheels

Ja ja je leest het goed, VANOIR is een samenwerking aangegaan met grafisch kunstenaar Lisa Ottevanger van Dutch on Wheels. Dit heeft geresulteerd in een gelimiteerde oplage van verschillende soorten leren tassen met handbeschilderde bloemen.

Esther van Oirschot, tevens “The Creative Mastermind” achter VANOIR, voltooide in de jaren negentig samen met Lisa Ottevanger van Dutch on Wheels de modeacademie. Beide dames, sindsdien dikke vriendinnen en vooral creatief in de modebranche, hebben de afgelopen jaren elk hun specialisme ontwikkeld. Esther maakt nu handgemaakte leren tassen onder haar eigen merk VANOIR en voor Lisa is dat Dutch on Wheels, de productie van op maat gemaakte grafische kunstwerken.

Deze mooie creatieve eigenschappen gecombineerd, resulteert in deze unieke collectie: leren tassen met hibiscusbloemen. De hibiscus heeft in veel landen een symbolische betekenis voor verschillende culturen.

De collab tussen deze twee mooie mensen is niet alleen bijzonder omdat de producten (ontstaan uit deze samenwerking) in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn, maar vooral omdat het een combinatie is van een bijzonder en uitgesproken tassenmerk welke voorzien zijn van met liefde, handgeschilderde kunstwerk.

De tassen zijn stuk voor stuk uniek, want geen artwork op de tas is hetzelfde. Elke tas is genummerd. Een echte aanrader. Er zijn tot nu toe twee series ontwikkeld. Elke serie zal bestaan uit 10 tot 20 items. Deze zijn vooraf te bestellen en worden binnen een week geleverd.

Kortom: sla je slag en maak je garderobe compleet met deze geweldige collectie van VANOIR & Dutch on Wheels.

WINKEL DE COLLECTIE: